Een nieuwe taal leren spreken is best wel spannend, maar met de juiste aanpak kan het ontzettend leuk zijn! In deze lessenreeks maken we gebruik van het model: voordoen – samen doen – zelf doen. Elke les gaat door deze 3 fasen, waardoor je stapje voor stapje meer zelfvertrouwen krijgt om de Nederlandse taal te spreken.

Dit kun je verwachten:

Leren gaat veel beter als je je veilig voelt. Je mag dan ook eerst even kijken en luisteren wat je vandaag allemaal gaat leren. Onze hersenen houden ervan om connecties te kunnen leggen, daarom kijken we terug op wat je allemaal al weet en kijken we vooruit op wat er komen gaat.
In de tweede fase is het tijd om mee te doen! Onder begeleiding van de leerkracht oefen je samen de nieuwe woordenschat woorden. Dit doen we stapje voor stapje op een actieve en leuke manier!
Nieuwe woorden onthouden is veel makkelijker als je er plezier in hebt. Elke les sluiten we dan ook af met een spelletje, dansje, of iets anders dat past bij de nieuwe woorden die je hebt geleerd.

Spelenderwijs in aanraking komen met de Nederlandse taal. Met leuke werkvormen, bewegingsoefeningen en spelletjes in een korte tijd heel veel nieuwe woorden leren.

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor jongens en meisjes van 6-12 jaar.

Dag & Tijd

Zet je naam op onze wachtlijst en je zult als eerste geïnformeerd worden, bij de bekendmaking van een nieuwe startdatum.

Investering

Een eenmalige investering van 279 euro (incl. btw) voor 16 lessen van 30 minuten.

* Let op: deze activiteit is geschikt voor beginners (A1-A2 niveau).