Albert Einstein zei ooit: ‘Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen.’ Deze woorden zeggen alles. Als je verandering wilt, dan zul je dingen anders moeten gaan doen.

In deze lessenreeks werken we stapje voor stapje naar een buitengewoon leven. Je leert jezelf begrijpen. Je ontdekt wat je motiveert en interesseert. Je werkt met hoge verwachtingen en leert omgaan met succes en falen.

Dit kun je verwachten:

Hoe ziet jouw perfecte dag eruit? Als alles kan en alles mag, wat zou jij dan doen?
 Je gaat jouw perfecte dag visualiseren en omschrijven. Je leert dat wat je tegen jezelf zegt jouw realiteit wordt.
Je leert hoe belemmerende overtuigingen je geluk in de weg kunnen staan. Je gaat op zoek naar regels waarmee je het jezelf en anderen soms moeilijk maakt. Je leert deze overtuigingen om te buigen.
Je leert om niet alleen maar bezig te zijn met de toekomst, maar juist ook te vieren hoever je bent gekomen. Zoals Oprah Winfrey ooit zei: ’Hoe meer je het leven viert, hoe meer er te vieren valt in je leven.’
Na een duik in het verleden ga je nu aan de slag met de toekomst. Welke dingen maken je blij? Hoe wil jij jezelf ontwikkelen? Op welke manier kun jij bijdragen aan het leven? Je gaat op zoek naar een antwoord op enkele hele belangrijke vragen.
Je leert over de kracht van dankbaarheid. Je leert je geluk te vergroten. Je leert hoe je dankbaar kunt zijn voor alles wat je hebt.
Je leert over het stellen van de juiste vragen en het zetten van de juiste doelen. Doelen die niet afhankelijk zijn van je omgeving. Doelen waar jezelf compleet de controle over hebt. Je vindt iemand die je verantwoordelijk houdt voor deze doelen die je jezelf stelt.
‘Ik hou van mij’ zong Harrie Jekkers. Een grappig liedje met een bijzonder belangrijke boodschap: je moet eerst van jezelf houden, voordat je van een ander kan houden. Je leert enkele simpele manieren om meer van jezelf te houden.
Je schrijft je persoonlijke levensmissie. Je leert hoe je deze missie kunt leven aan de hand van je eigen kompas.

Je wilt alles uit het leven halen wat erin zit. Maar wat is dat precies? En hoe doe je dat? Ontdek wie je bent en wat je echt wilt. De keuze is aan jou.

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor jongens en meiden van 15-18 jaar.

Dag & Tijd

Zet je naam op onze wachtlijst en je zult als eerste geïnformeerd worden, bij de bekendmaking van de startdatum.

Investering

Een eenmalige investering van 159 euro (inclusief btw) voor 8 lessen van 45 minuten.