Engelse les, maar dan anders!

Toen ik op de basisschool zat hadden we 2 uur per week Engelse les. Ik kan je vertellen, dat waren de saaiste uren van mijn leven. De meester las voor uit een Engels boek, waar niemand iets van begreep en daarna kregen we een slaapverwekkende tekenopdracht, zoals die ene keer dat we de vlag van Engeland moesten tekenen. Vol trots hing onze meester die vlaggen in het klaslokaal, maar ik had nog steeds geen enkel Engels woord geleerd.

Op het voortgezet onderwijs werd het al niet veel beter. Woordjes stampen, langdradige teksten lezen en grammaticaregels leren. Ontiegelijk saai dus.

Maar… ik had een droom… ik wilde over de hele wereld reizen, nieuwe landen ontdekken, nieuwe culturen en dan is het natuurlijk super handig als je een beetje Engels kunt spreken.

Mijn vader en moeder dachten dat het gewoon zo’n kinderdroom was, maar ik was ondertussen allemaal maniertjes aan het bedenken om te oefenen met het Engels: ik luisterde naar liedjes, ik ging op zoek in de bibliotheek naar Engelse kinderboeken,.. maar toen het dan eindelijk zover was en ik op mijn 21e naar het buitenland verhuisde kwam ik er al snel achter dat ik 1 ding heel erg was vergeten.. ik had nooit geoefend met SPREKEN..

Ik woon en werk nu al ruim 13 jaar in het buitenland als leerkracht in prachtige landen zoals: Frankrijk, China, Spanje, Costa Rica, Thailand, Indonesië, Nepal, Bulgarije en sinds kort in Mexico.

En in mijn klas zitten kinderen niet op een stoel aan een tafel, in mijn klas leren we met ons lijf. Bewegingen zorgen niet alleen voor verbindingen in je hersenen, maar ook voor verbinding met elkaar.

In mijn klas wordt gepraat, gezongen, gesprongen, gedanst en heel veel gelachen.

want…

Wat je leert met plezier, vergeet je nooit meer!


Na 2 succesvolle groepen start ik op 10 januari opnieuw met een (online) groep Engels voor kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar. Engels leren hoeft helemaal niet saai of moeilijk te zijn. Ervaar het zelf!

Elke maandag en woensdag van 17:00 – 17:45 uur (NL/BE tijd) komen we met een klein groepje samen via Zoom. Dit doen we in de periode van 10 januari t/m 16 maart, voor een eenmalige investering van 299 euro (incl. btw).

Schrijf je snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Ons motto: Doe meer waar je blij van wordt!


Aanmelden voor deze lessen gaat als volgt:
1. Lees de algemene voorwaarden en het privacy statement.
2. Vul onderstaande aanmeldformulier in.
3. Betaal de eenmalige investering.

Aanmeldformulier