Als je het al lastig vindt om jezelf te overtuigen van je kwaliteiten en talenten, stel je dan eens voor dat je dit bij een ander moet doen. In deze lessenreeks leer je in 4 behapbare stappen manieren om jezelf aan te prijzen, zonder op te scheppen. Laat jezelf zien, je bent het waard!

Dit kun je verwachten:

Om een ander te kunnen overtuigen van je kwaliteiten en kennis, is het belangrijk om voor jezelf uit te vogelen wat deze eigenlijk zijn. Aan de hand van verschillende opdrachten ga je in de eerste les een inventarisatie maken van wat je wilt (interesses), wat je kunt (vaardigheden) en wie je bent (talenten, eigenschappen).
Voordat we aan de slag gaan met het presenteren van deze kwaliteiten en vaardigheden, gaan we het deze week hebben over belemmerende overtuigingen. Overtuigingen die je tegenhouden om de sprong te wagen, of overtuigingen die ervoor zorgen dat je niet volledig in je kracht staat.
Deze week gaan we kijken hoe je jouw interesses, vaardigheden en talenten kunt overbrengen op anderen. Hoe val je op? Je leert hoe je gebruik kunt maken van verschillende websites en social media om jezelf te presenteren.
In deze laatste stap leer je enkele gespreksvaardigheden en handige manieren om jezelf aan te prijzen, zonder op te scheppen. Ook gaan we het hebben over het belang van netwerken en het effect hiervan op de lange termijn.

Trek de aandacht, laat jezelf zien, straal zelfvertrouwen uit, maar kom niet arrogant over. Eigenschappen die belangrijk zijn om jezelf bij anderen aan te prijzen.

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor jongens en meiden van 15-18 jaar.

Dag & Tijd

Zet je naam op onze wachtlijst en je zult als eerste geïnformeerd worden, bij de bekendmaking van een nieuwe startdatum.

Investering

Een eenmalige investering van 79 euro (incl. btw) voor 4 lessen van 45 minuten.