Vragen?

Ik kan mij voorstellen dat je toch nog enkele vragen hebt. Op deze pagina geven wij antwoord op de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met juf Rianna!

Algemeen

Dutch Club Online streeft ernaar om de Nederlandse taal tot leven te brengen voor Nederlandstalige kinderen en ouders in het buitenland, door middel van betekenisvolle activiteiten waarbij interesse en plezier centraal staan.
Dutch Club Online is ontstaan vanuit de gezamenlijke behoefte (van ouders, kinderen en ons als leerkrachten) om op een natuurlijke manier bezig te zijn met de Nederlandse taal. Het accent ligt tijdens de activiteiten op het gebruik van de Nederlandse taal als middel, waarbij betrokkenheid en plezier centraal staan. Lees meer in 'Hoe het begon'
Ja, sinds kort bieden wij een activiteit aan voor kinderen die weinig tot geen Nederlands spreken. 'Ah, op die fiets' Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar. Mocht je twijfelen, neem dan gerust contact op met juf Rianna via: info@dutchclubonline.com.

Activiteiten

In een klein groepje wordt je kind begeleid door een enthousiaste leerkracht, waarbij de Nederlandse taal wordt ingezet als middel (en dus niet als doel). Plezier staat centraal in al onze activiteiten. Dutch Club Online streeft ernaar om een plek te zijn waar je kind zich veilig voelt om zich uit te drukken in de Nederlandse taal.
Het allerbelangrijkste is een enthousiast kind. Daarnaast zijn een goede internetverbinding en koptelefoon essentieel.
Op de pagina ‘activiteiten’ vind je per activiteit een omschrijving van de inhoud en daarnaast een suggestie voor de leeftijdsgroep. Ga samen met je kind door de verschillende mogelijkheden en laat de keus zoveel mogelijk aan je kind over. Hierdoor geef je verantwoordelijkheid over hun leerproces en als je kind iets doet wat hij/zij leuk vindt, dan zul je zien dat ze razendsnel leren.
De activiteiten van Dutch Club Online zijn bedoeld voor kinderen die de Nederlandse taal als eerste of tweede taal beheersen, met een maximale achterstand van 2 jaar op hun leeftijdsgenootjes. Mocht je twijfelen, neem dan gerust contact op met juf Rianna via: info@dutchclubonline.com.
Voor alle activiteiten maken we gebruik van Zoom. Zoom installeren is niet nodig, maar wel makkelijker. De link voor de deelname is terug te vinden in de bevestingsmail die na betaling zal worden verzonden.
De lengte van de lessen is afhankelijk van het onderwerp en de leeftijd van de doelgroep. De lessen voor de jongste kinderen (3-6 jaar) zijn over het algemeen 30 minuten en voor de oudere kinderen (6-12 jaar) 45 minuten.
Alle activiteiten zijn geïnspireerd op onze eigen passies en interesses en op verzoek van kinderen wereldwijd. Wij proberen zoveel mogelijk aan te sluiten op de belevingswereld van kinderen en stellen suggesties dan ook altijd zeer op prijs.
Elke maand starten er verschillende nieuwe activiteiten. Nieuwe activiteiten worden aangekondigd op deze website, via de sociale media kanalen en via de nieuwsbrief. Op de startpagina kun je je aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief (geen spam!).
Via de pagina 'activiteiten' kun je een activiteit naar keuze kiezen en daar meer informatie over lezen (lestijden, lesdata, investering). Via de knop 'aanmelden' kun je je kind registreren voor een activiteit naar keuze.
Privélessen vallen niet binnen de doelstellingen van Dutch Club Online. Dutch Club Online is opgezet met het idee dat je kind in contact wordt gebracht met leeftijdsgenootjes wereldwijd die dezelfde interesse hebben. Op deze natuurlijke manier leren kinderen van, door en met elkaar.

Betalingen

Al onze lessen worden in reeksen aangeboden. Afhankelijk van het aantal lessen en de lengte per les is er sprake van een eenmalige investering (inclusief btw). Klik op een activiteit naar keuze om de eenmalige investering te bekijken.
Eenmalige investeringen kunnen worden overgemaakt op ons rekeningnummer via Stripe. Direct overboeken van het bedrag is ook mogelijk, neem dan even contact op met juf Rianna (info@dutchclubonline.com)
Dat is mogelijk, graag even contact opnemen met juf Rianna (info@dutchclubonline.com)
Ja, dit is zeker mogelijk. Graag de volgende gegevens: naam van contactpersoon, e-mailadres van contactpersoon, naam van bedrijf, volledige adres van bedrijf en het BTW-nummer mailen naar: info@dutchclubonline.com